Skip to main content
Confort

El teu benestar,
per damunt de tot

Crear una llar saludable també es tradueix en benestar, descans i qualitat de vida per a tu.

Per fer-ho realitat, et presentem opcions amb un gran aïllament tèrmic, acústic, seguretat avançada i sistemes automàtics.

Factors indispensables per crear aquests ambients i espais que millor et faran sentir.

Aïllament acústic

Oblida el soroll, gaudeix de l'absoluta tranquil·litat.

Comptar amb productes que et garanteixin un alt grau d’aïllament acústic és fonamental per dissenyar llars que es viuen i es gaudeixen al màxim.

Per això, oferim solucions capaces de reduir considerablement tant el soroll exterior com el produït dins de la pròpia llar.

Vidre LamiGlass Acoustic

Els vidres acústics LamiGlass Acoustic t’ajuden a insonoritzar al màxim les teves finestres i gaudir a més de múltiples avantatges addicionals.

Com que, en incrementar l’aïllament, també veuràs créixer el teu estalvi energètic. O que podràs millorar el manteniment del teu mobiliari i l’interior de la casa, evitant el desgast i deteriorament ocasionats pels efectes nocius de la llum del sol. I a més, et sentiràs més segur davant possibles robatoris.

LamiGlass Acoustic

Aïllament tèrmic

Espais que es gaudeixen durant qualsevol estació de l'any.

Augmentar l’eficiència energètica no només és necessari per optimitzar l’aprofitament energètic, sinó que també et permet reduir importants despeses a les teves factures.

Per això, és tan recomanable aïllar tèrmicament la teva llar, perquè gaudeixis del seu interior independentment del que passi a l’exterior, alhora que estalvies fins a un 30% en calefacció i aire condicionat.

Descobreix els productes amb millor aïllament tèrmic i aprofita els avantatges de tenir una llar més eficient.

Vidre Guardian Sun

El temps a les teves mans.

Un vidre intel·ligent que aconsegueix que la teva residència mantingui sempre un clima estàndard, gràcies a un excel·lent aïllament tèrmic, que si desitges podràs augmentar.

Garanteix la temperatura interior perfecta tant a l’hivern com en els mesos més calorosos de l’estiu. Perquè sempre gaudeixis del plaer d’estar al millor lloc del mon, casa teva.

A un interior amb la climatologia més adequada per a tu, s’hi uneix l’aprofitament total de la llum solar. Sentiràs el confort més absolut!

Aquest model de vidre t’ajuda a crear una llar més eficient i, per tant, et proporciona un estalvi considerable tant en calefacció com sobretot en aire condicionat. Consulta’ns i et sorprendràs.

Trencament de pont tèrmic

Potència les prestacions tèrmiques de les teves finestres.

Sens dubte és la millor fórmula per augmentar considerablement l’aïllament i completar les prestacions de les finestres de vidre amb marc d’alumini.

Bàsicament consisteix a evitar les pèrdues de calor que es poden ocasionar pel fet que l’alumini és un metall conductor.

També limita la condensació i la formació de rosada, cosa que la fa una opció molt recomanada en climes amb temperatura baixa i alta humitat.

A més, augmenta l’eficiència energètica, reduint costos a les teves factures i proporcionant-te un important estalvi.

Afegeix avantatges addicionals, com que no és corrosiu, aporta durabilitat i requereix poc manteniment.

Thermic

Innovació al servei de la teva llar.

Et presentem un innovador sistema, molt utilitzat en la indústria elèctrica, incorporat en els models que a Windom posem a la teva disposició.

Destaca bàsicament per ser un excel·lent aïllant no conductor, de manera que en implementar-lo en els nostres productes aquests assoleixen una elevada transmitància tèrmica i tu, el confort que desitges independentment del clima exterior.

Vidre Guardian SNX 60

La llar més acollidora.

Et presentem un doble acristalament per a les teves finestres, indicat per a habitatges unifamiliars situats en entorns on predominen les temperatures càlides i convingui comptar amb un control solar reforçat.

Aconsegueix unes finestres altament aïllants i beneficia’t d’un estalvi espectacular a les teves factures, sobretot en aire condicionat.

A la considerable eficiència energètica que guanyes, s’hi afegeix un aspecte exterior extraordinari, donada la seva neutralitat de color. A més, aquest model de vidre és perfecte per a àmplies superfícies acristalades.

Deixa’ns mostrar-te en detall els seus avantatges i aposta per una gran qualitat de vida.

Seguretat

Garanteix la teva pròpia tranquil·litat.

La seguretat és una de les nostres necessitats bàsiques fonamentals, sinó la més important.

Per això, a Windom et donem sempre les solucions que t’ajuden a sentir-te sempre protegit i segur, en el lloc més valuós de la teva vida: casa teva.

Per a minimitzar riscos. Per a maximitzar el teu benestar.

Descobreix totes les opcions que posem a la teva disposició per protegir més i millor el teu immoble, com doble acristalament o tancament multipunt per a un major aïllament a les teves finestres, portes robustes que es mantenen immaculades davant el pas del temps, sistemes amb extraordinaris nivells de resistència davant possibles intrusions, o control remot d’accés exteriors i interiors.

A què esperes? Comencem a crear una llar més segura!

Multipunt ganxo o buló

El tancament perfecte

Les serradures multipunt són el millor sistema de tancament per a portes d’entrada principals, finestres o balcons.

Ja sigui amb ganxo o pany, és una solució que millora considerablement la seguretat, alhora que permet un moviment de tancament i obertura suau i confortable.

Canal 16

Augmenta la seguretat i l’aïllament.

Un ferratge que, gràcies als seus magnífics punts de tancament, assoleix una hermeticitat superior, dotant les teves finestres d’un excel·lent sistema de seguretat i un alt nivell d’estanquitat.

Això és possible gràcies a les diverses millores que incorpora. D’una banda, la fulla en finestres practicables és més gran i solapa més que les convencionals. D’altra banda, el seu tancament substitueix les pletines per un sistema de cremallera, aconseguint així un funcionament suau i més confortable per a tu, i un tancament més estanc i segur per a les teves finestres.

Perquè gaudir d’una gran protecció no et suposi cap incomoditat! Descobreix el sistema que vetlla pel teu llar i per tu, en tots els sentits.

Vidre LamiGlass. Vidre laminat.

Senteix-te sempre protegit!

Tria la màxima seguretat amb un doble envidrat laminat a l’interior i a l’exterior i protegeix les teves finestres davant possibles impactes o intrusos.

LamiGlass és una solució que proporciona a la teva llar un gran aïllament tèrmic i control solar reforçat, alhora que facilita que l’interior es vegi inundat de llum natural. Perquè només gaudeixis del millor del sol i oblidis patir calor o fred!

Està especialment recomanat per a habitatges unifamiliars, amb grans finestrals, tancaments de terrasses o pisos en alçada. Si aquest és el teu cas, decideix-te i comença a gaudir d’un gran estalvi energètic i de la sensació de tranquil·litat que la teva família i tu us mereixeu.

Motors

Domini a qualsevol distància.

Gaudeix de les avantatges de comptar amb una llar motoritzada i connectada.

Tingues el control de tot tipus de productes de decoració interior, persianes, tendals, portes enrollables, mosquiteres, pantalles de projecció… sense importar si estàs a prop o lluny.

Fes funcionar els teus productes gràcies a un comandament a distància i sensors, que aportaran al teu habitatge un confort i una versatilitat que et facilitarà la vida. Comprova-ho!

Persianes

Obre i tanca totes les persianes de casa teva, simplement prement un botó i sense necessitat d’entrar a cada habitació.

Posem a la teva disposició una àmplia gamma de motors adaptats a tot tipus de persianes enrrollables i orientables, tant per a models nous com per a persianes antigues no motoritzades.

Comprova-ho!

Estors

Tingues sota control els teus estors, maneja’ls a distància des del teu Smartphone o Tablet, o amb un comandament a distància.

Consulta’ns i descobreix quin model s’ajusta millor a les teves necessitats. Tenim la solució més adient per a la teva llar!

Finestres i mosquiteres

Motoritzem les teves finestres i mosquiteres, una solució molt recomanada si tens finestres o mosquiteres instal·lades en alçada on l’accés manual no sigui fàcil.

Portes enrollables

Gaudeix de la comoditat de tenir les teves cancel·les motoritzades a l’entrada del jardí, a casa teva o al garatge.

També motoritzem portes enrollables d’entrada al pàrquing o al teu local.

Más de 60 reseñas en Google (4.9 de 5)

Tenemos la solución más adecuada para tu proyecto habitacional

Tenemos la solución más adecuada para tu proyecto habitacional

💬 ¿Podemos ayudarte?