Skip to main content
Domòtica

La llar del futur
és la teva!

La domòtica et brinda infinites possibilitats per a controlar la teva llar en qualsevol moment, estiguis on estiguis

A WINDOM t’ajudem a crear un habitatge intel·ligent, instal·lant serveis de gestió i programació automàtica. Per a que controlis remotament aspectes tan importants del teu habitatge como la il·luminació, la climatització, el control d’accessos o l’entreteniment, i més!

Una opció cada vegada més demandada amb la qual tu guanyes comoditat i la teva llar, eficiència. I el millor de tot és que es tracta d’una instal·lació sense obres, que es realitza en un únic dia.

Imagina poder controlar les llums
fins i tot fora de la teva casa

Control per Veu

Tu tens la paraula!

Automatitzem les teves persianes, tendals, cortines, llums i molt més perquè usis només la teva veu amb Amazon, Hey Siri i Google Home

Imagines com de còmode seria controlar-ho tot amb la teva veu? Doncs deixa d’imaginar, perquè ja és tota una realitat! Pregunta’ns per aquesta senzilla i pràctica solució que canviarà la teva vida.

Gestió a través d’app

Tot en un únic dispositiu

Només necessites un dispositiu tàctil i una app per a controlar la teva smart home des de qualsevol lloc

Mitjançant una interacció intuïtiva i molt senzilla, podràs unificar i manejar totes les tasques associades al teu habitatge a través d’una senzilla app i una pantalla. Més fàcil, impossible.

PC o Mòbil

Gestió elèctrica

Faci's la llum!

Estableix horaris i programa les teves llums automàtiques, o controla-les manualment des del teu mòbil

Deixar-te una llum encesa i haver de tornar per a apagar-la és cosa del passat. Controla la intensitat de les teves llums, encén o apaga-les, programa horaris per a gaudir d’una vida més fàcil… Oblida’t dels interruptors!

Endolls

Llums on/off

Llums regulables

Llums d’ambient

Gestió seguretat

Protecció total en un clic

A WINDOM volem protegir-te a tu i als teus i per això prioritzem la vostra seguretat

Descobreix com de fàcil pot ser controlar qui entra i surt de la teva casa a tota hora. Podràs fins i tot obrir la porta remotament.

Sensors

Càmeres

Punts d’accés

Seguretat i control de la xarxa

Gestió de clima

Decideix quin temps farà avui

Gestiona la temperatura de la teva casa des de dins o fora i gaudeix de la màxima comoditat

T’imagines arribar a casa i que estigui ja la temperatura desitjada? És igual si és estiu o hivern… Pren el control de la teva llar de la forma més eficient!

Temperatura

Calefacció

Aire Condicionat

Gestió entreteniment

Digitalitza la màxima diversió

La domòtica és comoditat… Però també és diversió i entreteniment!

Instal·la sistemes audiovisuals, àudio multi-*room, home cinema, zona gaming, etc. Reprodueix els continguts que vulguis veure en diferents dispositius i controla tots els equips des d’un únic comandament.

Il·luminació LED

Música

TV

Gestió persianes

Obrir i tancar sense interruptors és una realitat

Programa les teves persianes per a oblidar-te de tot o controla-les manualment des del teu mòbil

Assigna a cada persiana una ubicació i estableix detalls com la lluminositat i els horaris. Automatitza-les per complet!

També aplicable a tendals, cortines i molts altres elements de la teva llar.

Cortines

Persianes

Tendals

Gestió d’accessos

Controla les entrades i sortides de la teva llar

Veu tot el que passa a casa i controla els accessos, des de qualsevol lloc

Amb un sistema de domòtica, pots saber en tot moment qui entra i surt de la teva llar. De fet, podràs fins i tot obrir i tancar les portes d’accés de manera remota.

Dona accés a l’empresa de neteja o de jardineria mentre estàs en el treball.

Porta entrada/portal

Porta garatge

Porta exterior corredissa o batent

Timbre / Vídeo-porter

Más de 60 reseñas en Google (4.9 de 5)

¿Qué es la domótica?

La domótica es la tecnología que te permite conectar varios elementos de tu casa a internet y, de ese modo, poder gestionarlos desde tu móvil y de forma remota.

Esto implica que podrás encender y apagar las luces, subir las persianas, bloquear la puerta, activar la alarma, poner música y controlar el volumen… ¡desde el sofá usando sólo tu móvil!

Con un avance tan innovador como este, puedes gestionarlo todo desde el sofá pero también desde el trabajo o estando de viaje. Imagina poder permitirle acceso al jardinero mientras estás de viaje. O poder encender el aire acondicionado en un caluroso día de agosto antes de llegar a casa.

En definitiva, la domótica son todo beneficios para ti y todas las personas que vivan en tu casa. ¡Vamos a ver qué otras ventajas te aporta una smart home!

¿Qué es una vivienda inteligente?

Una casa inteligente o smart home es aquella en la que se puede controlar cualquier espacio de forma remota a través de un dispositivo.

Eso quiere decir que, a pesar de tener interruptores individuales (ya sea para luces o para toldos, entre otros), gracias a la domótica ya no hace falta utilizarlos si no se desea.

En una vivienda inteligente, puedes controlarlo todo desde un único dispositivo. Luces, sistemas de sonido o entretenimiento, cortinas, toldos, persianas, y muchos otros elementos.

¿Qué beneficios aporta la domótica?

Entre muchas otras ventajas, disponer de un hogar inteligente gracias a la domótica te permite disfrutar de total tranquilidad. Ahorra tiempo y dedícatelo a ti y a esos hobbies para los que nunca encuentras hueco. La domótica es eficiencia. Es poder controlar tu casa y todos los elementos que la componen desde cualquier lugar y a cualquier hora.

Domótica es llegar a casa y que esté a la temperatura deseada. Un hogar inteligente te permite dedicar tiempo a lo que es verdaderamente importante.

Olvídate de usar tus interruptores o los botones de cada aparato. Ahora podrás gestionarlo todo desde tu móvil (o un único dispositivo) o con tu voz. ¡Es como tener el genio de la lámpara en casa!

Te contamos muchas más ventajas en nuestro blog.

Tenemos la solución más adecuada para tu proyecto habitacional

Tenemos la solución más adecuada para tu proyecto habitacional

💬 ¿Podemos ayudarte?