Skip to main content
FAQs

Encuentra respuesta a las preguntas que siempre te rondan la cabeza

¿Cómo se mide una puerta? ¿Qué es la domótica?

I una infinitat de temes més que t’ajudaran a resoldre dubtes que ni sabies que tenies. Per a qualsevol altra consulta, no dubtis en contactar-nos!

Sobre WINDOM

Què és WINDOM i quins serveis oferim?

A WINDOM ens dediquem a la instal·lació de productes de fusteria d’alumini, PVC, domòtica i altres complements. Ens defineixen la qualitat, el disseny i l’eficiència, i perseguim l’excel·lència en tot el que fem.

On està el nostre showroom?

Ens trobaràs a Barcelona, concretament a Travessera de les Corts 369. Comptem amb un ampli espai d’exposició on podràs veure tots els nostres productes i els seus acabats amb els teus propis ulls. Pots visitar-nos de dilluns a divendres de 9 a 13:30h i de 15.30 a 19h o els dissabtes amb visita concertada.

Es poden personalitzar els productes WINDOM?

I tant! Treballem amb alumini i PVC i tots dos materials es poden personalitzar íntegrament. Colors, estampats, textures, acabats, etc.

Quant triguem a enviar un pressupost?

Volem oferir-te el millor servei i per això a WINDOM ens comprometem a enviar-te el teu pressupost entre 24 i 48h després de rebre la teva petició.

Es pot finançar una compra a WINDOM?

No hi ha res impossible per a WINDOM, per això t’oferim un finançament totalment personalitzat perquè res posi límits ni frens al teu projecte.

Oferim suport i manteniment?

A WINDOM oferim assessorament complet i personalitzat per a poder adaptar el nostre servei a les teves necessitats i que puguis encertar en totes les teves decisions. A més, les nostres instal·lacions tenen una garantia d’1 any complet, i a això caldria sumar-li la garantia pròpia dels materials amb els quals treballem, com a aluminis i vidres, que són uns 10 anys.

A quines ciutats treballem?

Per ara, treballem únicament a Barcelona i voltants.

Com pots contactar-nos?

Per a qualsevol consulta o sol·licitud, telefona’ns al 634 36 34 08 o escriu-nos a info@windom.es i estarem encantats d’atendre’t.

Instal·lacions

Quant triga cada instal·lació?

El temps total d’instal·lació dependrà del total de finestres o portes a instal·lar, així com de les condicions en què es trobi el lloc que les antigues deixin. Hi ha diversos factors que afectaran el temps d’obra, en general aquests són els terminis amb els quals treballem:

 • Finestres – una finestra pot instal·lar-se en unes 2-3 hores, per la qual cosa si planteges canviar-les totes, requerirà uns 2 dies de treball (per descomptat això dependrà del total de finestres i també de les seves dimensions, així com del seu estat i que no es presenti cap anomalia en l’obra o lloc d’instal·lació).
 • Portes – les nostres portes queden ja instal·lades i funcionals el mateix dia que les col·loquem. Si el projecte que vols encarregar-nos també implica la instal·lació de finestres, treballarem per habitacions, podent finalitzar la instal·lació en almenys 2 habitacions per dia.
 • Persianes – els nostres tècnics poden substituir una persiana amb bastant rapidesa, per la qual cosa en aquest cas també es realitzaria la instal·lació en el mateix dia.

Amb quins materials treballem?

Treballem principalment amb alumini i PVC per a portes, finestres i persianes, encara que també amb altres materials tèxtils i vidres per als nostres complements, com podrien ser tendals, estors, mosquiteres, baranes, etc.

Quants tipus de vidres tenim?

Treballem amb vidres Guardian Glass. Els nostres productes estan disponibles envidrats o sense envidrar, depenent de les necessitats de cada client.

Disposem de diverses tipologies de vidres, a més d’una infinitat de composicions i solucions per a cobrir qualsevol necessitat que puguis tenir. Per exemple:

 • Vidre intel·ligent (Guardian Sun)
 • Vidre acústic
 • Vidre de seguretat
 • Vidre laminat
 • Doble o triple vidre
 • Vidres antiagressió, antirobatori, antibales
 • Trencament de pont tèrmic per a millor aïllament tèrmic i acústic

Quins tipus de portes i finestres instal·lem?

A WINDOM treballem amb alumini i PVC

Quins altres complements podem instal·lar?

Instal·lem tendals, persianes, reixes, mallorquines, baranes, gelosies, tanques, cancel·les, manetes, tiradors, estors i mosquiteres, entre altres.

Descobreix tots els complements aquí.

Ajuda

Com mesurar una finestra?

Si estàs considerant canviar les finestres de la teva casa, és important que mesuris bé el buit de cadascuna abans de demanar el teu pressupost.

 • Ample – Per a mesurar l’ample hauràs d’obrir la finestra i treure els braços. Amb l’ajuda d’un metre, mesura l’ample del buit almenys en 2 punts diferents per a assegurar que sigui regular (és a dir, mesura primer l’ample de l’ampit o albardilla el més a prop possible cap a tu, i després allarga els braços per a mesurar l’ample en la part més allunyada possible de la base de la finestra). De les mesures que hagis obtingut, tria la menor i resta-li 1 cm que correspon a la folgança i ja tens l’ample de la teva finestra.
 • Altura – Aquí hauràs de repetir el mateix procediment, en aquest cas mesurant l’alt del finestral i fent-lo també en 2 o 3 punts diferents. Igual que en el primer pas, també hauràs de triar la mesura més petita i restar-li 1 cm per a la folgança.
 • Diagonals – És important mesurar també les diagonals de la finestra per a confirmar que no hi hagi un desquadrament en el buit. Hauràs de fer-ho per fora. Si les diagonals no mesuren el mateix, podràs confirmar que el buit està desquadrat. Però no és gens greu! Tria la mesura més petita de les 2 diagonals i així la finestra encaixarà a la perfecció.
 • Obertura – Serà important també que anotis el tipus d’obertura de la finestra, indicant si és corredissa o practicable, i cap a quina direcció.
 • Persiana – També necessitaràs mesurar l’altura de la persiana i tenir en compte el calaix d’aquesta. Mesura l’ample de la fusteria i la profunditat de la finestra, però sense el calaix de la persiana.

Com es mesura una porta?

Quan necessitis canviar una porta de casa, ja sigui interior o exterior, serà imprescindible que prenguis bé les mesures per a poder pressupostar la porta de substitució i assegurar que encaixarà en el buit que deixarà l’antiga.

 • Ample – Amb el metre a la mà, surt de l’habitació i col·loca’t davant de la porta oberta per a prendre les mesures. Mesura l’ample del buit en almenys 3 punts diferents (per exemple, comença per la part baixa, mesura també a mitjana altura, i finalment mesura l’ample de la part més alta de la porta). Si et surten mesures diferents, tria la més estreta i així la porta s’ajustarà perfectament al buit.
 • Altura– Per a mesurar l’alt de la porta hauràs de repetir el mateix pas i fer-lo també des de la part exterior de l’habitació, mesurant primer l’altura en la part dreta, després la central, i finalment l’altre costat, prenent nota de totes les mesures. Torna a escollir la mida més curta.

Quins tipus de persianes existeixen?

Treballem amb persianes d’alumini, i n’hi ha de mil tipus. Per a fer-te un breu resum, disposem de:

 • Monoblock (làmines d’alumini i calaix de PVC)
 • Làmina recta (alumini)
 • Làmina corba (alumini)
 • Supergrandhermetic (alumini)
 • Alumitec (alumini)
 • Griesser (alumini)
 • Solozip (alumini)
 • Metalunic (alumini)
 • Lamisol (alumini)
 • Autoblocante (alumini)
 • Condalblock microperforada (alumini)
 • Maxiblock microperforada (alumini)

Tot i així, procurarem trobar el producte que millor s’adapti a les teves necessitats.

¿Quins tipus d'obertures de finestra tenim disponibles?

Finestres practicables o batents: sistema que possibilita una obertura de 180º i amb tancament hermètic. Aquest tipus d’obertura és la que més ocupa en obrir-se i per tant requereix de suficient espai per a obrir o tancar. A WINDOM les trobaràs d’alumini (models ECO+, THERMIC+, SECURITY i MAGIC) o de PVC (model BALANCE).

Finestres corredisses o lliscants: aquest tipus de finestra no ocupa cap espai addicional per al seu funcionament ja que les fulles es llisquen horitzontalment per una guia. Una finestra corredissa mai serà tan hermètica com una finestra practicable, però sí que aportarà més amplitud a l’espai. També disposem de finestres corredisses d’alumini i de PVC (models COOL i CLOUD).

Com evitar la condensació?

La condensació és un fenomen que es produeix per humitat excessiva en la llar. En concret, succeeix quan el vapor d’aigua que conté l’aire entra en contacte amb una superfície freda i es condensa, passant de gas a estat líquid. Hi ha molts factors que afecten i condicionen aquest procés i conèixer-los pot ajudar-te a combatre la condensació en les teves finestres:

 • Tria el vidre adequat. Hi ha vidres que són capaços de mantenir la temperatura interior per més temps, com els de doble vidre. L’objectiu és mantenir un clima tebi a l’interior de la teva llar.
 • Ventilació i aire interior. Assegura’t de pujar les persianes i obrir cortines per a permetre una correcta circulació d’aire. Ventilar la teva casa durant 10 minuts al dia també t’ajudarà a reduir el risc de condensació.
 • Redueix la humitat de la teva llar, per a això et podria servir un deshumidificador.

Temperatura ambient mitja. La condensació succeeix quan la superfície està a una temperatura molt més baixa que el vapor d’aire, per la qual, si mantens una temperatura ambient superior als 17 graus, evitaràs aquest xoc de temperatures.

Com mantenir la meva nova fusteria d'alumini?

Per a garantir la màxima vida útil per a les teves finestres o portes d’alumini, serà necessari prioritzar el seu manteniment. Et deixem alguns consells que t’ajudaran a cuidar la teva fusteria per a mantenir-la com a nova per molt de temps:

 • Suavitat en l’ús. Per a evitar qualsevol deformació, assegura’t de tancar portes i finestres suaument, evitant tancaments bruscos i cops.
 • Evita la condensació ventilant correctament la teva llar, permetent la circulació d’aire i mantenint una temperatura temperada a l’interior.
 • Neteja sense abrasius. És important treure la pols que s’acumula en els marcs amb un drap suau i netejar qualsevol brutícia amb aigua i sabó neutre. No utilitzis esponges amb fregall ni aspres per a netejar les teves superfícies d’alumini.
 • Inspeccions periòdiques. Pots realitzar-les tu o deixar-les en mans d’un especialista. L’objectiu és revisar que els mecanismes d’obertura estan ben greixats (panys i frontisses, i fins i tot els raïls), assegurar que els canals d’aigua no estiguin obstruïts en cap cas, verificar que els segellaments segueixen bé i revisar que no hi hagi cap desperfecte.

Si detectes alguna obstrucció, no intentis reparar-lo perquè podria empitjorar, contacta’ns.

Com decidir entre alumini i PVC?

A WINDOM treballem tant amb alumini com amb PVC per a la majoria de solucions que instal·lem. A WINDOM tenim un clar preferit però tots dos materials tenen els seus pros i les seves contres. Te’ls resumim a continuació per a ajudar-te a prendre la decisió més adequada en cada cas:

 

ALUMINI

 • Vida útil més llarga
 • Major resistència al foc
 • Ideal per a grans finestrals o portes per la seva lleugeresa
 • Material més ecològic i 100% reciclable
 • Molt resistent a cops
 • Major quantitat de lacats a triar
 • Menor cost d’instal·lació


PVC

 • Material plàstic (un 43% prové del petroli)
 • Gran aïllament (acústic i tèrmic)
 • Major cost d’instal·lació
 • Evita la condensació donat que és un material no conductor i aïllant
Smart Home

Què és la domòtica? Com funciona una casa intel·ligent?

Domòtica és el terme que s’usa per al conjunt de tècniques i sistemes tecnològics que permeten automatitzar un habitatge. A través de l’automatització de la teva llar pots digitalitzar tots els serveis propis de la teva casa, des de la seguretat i sistema d’alarmes, climatització, sistema de llums, fins i tot persianes i cortines.

I ara igual et sorgeix una altra pregunta… Què és automatitzar? Perquè ni més ni menys que convertir els teus sistemes tradicionals d’encesa i apagat en sistemes digitalitzats que pots gestionar des de qualsevol dispositiu.

Encén l’aire o calefacció abans d’arribar a casa, apaga les llums del saló des del llit, desactiva l’alarma des del treball perquè pugui entrar el jardiner, i una infinitat de facilitats que podràs gaudir gràcies a la domòtica.

Quins beneficis té viure a una smart home?

Els principals avantatges són la comoditat i tranquil·litat de poder gestionar-ho tot amb un parell de clics en el teu mòbil en qualsevol lloc i a qualsevol hora, encara que la veritat és que gaudir d’una casa intel·ligent aporta molts altres beneficis.

 • Increment de la seguretat de la teva llar
 • Major eficiència energètica i control de despeses
 • Màxima personalització i conveniència
 • Estalvi econòmic

Puc estalviar energia amb la domòtica?

Així és! Amb una casa intel·ligent estalviaràs en els teus consums mensuals de llum i gas en poder establir llums automàtiques amb detecció de moviment, podràs programar els teus sistemes de climatització perquè s’ajustin als teus horaris, i fins i tot apagar-los en remot quan no els estiguis usant. Així t’assegures que tens el màxim control sobre els teus consums i la corresponent factura.

És difícil gestionar una casa intel·ligent?

Al contrari, és facilíssim! Si ja et sembla fàcil haver de fer-ho tot manualment, poder passar a la digitalització i gestionar-ho tot des del teu mòbil només farà que millorar la teva experiència i sobretot la comoditat i tranquil·litat que gaudeixes en la teva llar.

Quant temps necessito per a automatitzar la meva casa?

A WINDOM prioritzem la teva satisfacció en qualsevol projecte que tinguis al cap i perseguim l’eficiència i la comoditat, per això ens comprometem a realitzar la instal·lació dels nostres sistemes de domòtica a la teva casa en només un dia.

 • Sense obres
 • Sense cap tipus de permanència
 • Implantació completa o per fases
 • Instal·lació ràpida (en 1 dia)

Más de 60 reseñas en Google (4.9 de 5)

Tenemos la solución más adecuada para tu proyecto habitacional

Tenemos la solución más adecuada para tu proyecto habitacional

💬 ¿Podemos ayudarte?