Skip to main content

Ventanas de Aluminio Correderas

Les finestres d’alumini corredisses són una opció perfecta per a qualsevol llar o edifici comercial. Ofereixen un disseny modern i elegant, així com una alta durabilitat i resistència a les condicions climàtiques. A més, són fàcils de netejar i mantenir. A WINDOM oferim i instal·lem finestres d’alumini corredisses d’alta qualitat, fetes amb els millors materials i dissenyades per a durar. Les nostres finestres estan disponibles en una varietat de grandàries i estils per a adaptar-se a qualsevol necessitat o preferència. Gràcies al trencament de pont tèrmic, es maximitza l’aïllament acústic i tèrmic de les nostres finestres d’alumini. Contacta’ns avui per a obtenir més informació sobre les nostres finestres d’alumini. Ens adaptem a les teves necessitats.

Ventanas de Aluminio Practicables

Les finestres d’alumini practicables són ideals per a aquells que busquen una major ventilació, sense renunciar a la qualitat i la seguretat. Amb un disseny elegant i modern, les nostres finestres practicables i oscil·lobatents estan fetes amb els millors materials i són altament resistents a condicions climàtiques. A més, són fàcils d’obrir i tancar, la qual cosa les converteix en una opció perfecta per a aquells que busquen comoditat i estil. A WINDOM trobaràs finestres d’alumini practicables i batents en una varietat de grandàries i estils per a adaptar-se a qualsevol necessitat o preferència. Contacta’ns avui per a obtenir més informació sobre les nostres finestres practicables. Descobreix com l’elegància, la seguretat i la innovació es fonen i sintonitzen per a oferir un producte únic.

Ventanas de PVC

Les finestres de PVC han anat guanyant molta popularitat en les instal·lacions domèstiques de finestres, a causa de la seva alta eficiència energètica, durabilitat i baix manteniment. El PVC és un material resistent a la humitat, la corrosió i el desgast, la qual cosa les fa ideals per a qualsevol clima. A més, ofereixen un gran aïllament tèrmic i acústic, ajudant a reduir els costos d’energia. A WINDOM, oferim finestres de PVC d’alta qualitat i dissenyades per a adaptar-se a qualsevol estil de vida o necessitat. Escriu-nos perquè un dels nostres comercials pugui proporcionar-te tota la informació sobre les nostres finestres de PVC.

Tenemos la solución más adecuada para tu proyecto habitacional

Tenemos la solución más adecuada para tu proyecto habitacional

💬 ¿Podemos ayudarte?